Om oss

En mäklarbyrå som värdesätter kunderna

På många sätt är vi på Alertus Fastighetsbyrå speciella i vår bransch och det är någonting vi är stolta över. Vi har valt att slå oss fria från de stora bankerna och försäkringsbolagen för att istället kunna lägga all vår energi på att våra kunder skall få precis det de behöver. Det gör att vi kan erbjuda tjänster som är mer inriktade på kunderna än många andra mäklarföretag kan göra eftersom många av dessa styrs och ägs av de större bolagen.

Vi tror på helhetslösningar

Att sälja en bostad skall inte kräva något av våra kunder och därför arbetar vi på Alertus Fastighetsbyrå efter ett helhetskoncept. Det går ut på att vi väljer att använda oss av många olika kanaler när vi marknadsför ett nytt objekt eftersom vi tror att vi genom det kan nå ut till en större målgrupp. Vi använder oss bland annat av Blocket, Booli och Hemnet.

Vi vill genomföra lysande bostadsaffärer

Vi arbeta enligt mottot att de bostadsaffärer vi genomför skall få ett lysande resultat. Vi är ett litet företag och kan därför erbjuda en mer personlig service och att på djupet engagera oss i de affärer vi är inblandade i.

Vi hjälper till med allt från värderingar, visningar och budgivning till att ge råd kring er försäljning.