Sälja bostad

Om du går i säljtankar är du alltid välkommen till oss på Mäklare Västerås. När vi tar hand om försäljningen av ett objekt börjar vi med att göra en värdering baserad på marknadsvärdet. Värderingen berättar hur mycket potentiella köpare kan tänkas vara villiga att betala för objektet och baseras bland annat på vilket slutpris övriga bostäder i ditt område haft, kvadratmeterpris och taxeringsvärden. Om du därefter bestämmer dig för att ta vår hjälp när du ska sälja bostad ingår vi ett skriftligt avtal.

Att sälja lägenhet, villa eller bostadsrätt med oss

Inför din bostads- eller husförsäljning rekommenderar vi alltid att du gör en besiktning för att spekulanterna skall få en rättvis bild av fastigheten och för att vi skall kunna marknadsföra den på ett korrekt sätt. Om du vill teckna en försäkring för dolda fel, vilket vi kan ge mer information om under det första mötet, behöver besiktningen vara gjord och du behöver en energideklaration. Vi hjälper självklart till med att beställa dessa. När vi har alla uppgifter som behövs tar vi fram en lockande och tydlig objektsbeskrivning som lyfter fram det som är speciellt med just ditt boende.

Vi hjälper dig sälja bostad i Västerås

Utöver att du genom oss kan få praktiska råd kring försäljningsprocessen, besiktning och under budgivningen garanterar vi dig följande:

  • En mäklare som är utbildad i fastighetsjuridik
  • Personal som ser till att du får ut det mesta av försäljningen
  • En kontinuerlig dialog under försäljningens gång

Anlita mäklare med ett lågt arvode

Objektsbeskrivningen ligger som grund för hur vi marknadsför din bostad. När du skall sälja bostad i Västerås med oss som mäklare publicerar vi din annons både på vår hemsida och på Hemnet. Målet med marknadsföringen är att locka eventuella köpare till visningarna som i sin tur ger oss möjlighet att få en personlig kontakt med intressenterna. Efter visningarna är det dags för budgivning och det är där våra kunskaper kommer väl till hands för att du skall få ett så bra pris som möjligt. Välkommen att höra av dig till oss om du vill få en gratis bostadsvärdering!