Köpa bostad

Att köpa bostad är ett stort beslut och många undrar om det är bäst att sälja eller göra det nya köpet först i de fall man redan äger en bostad. Vi på Mäklare Västerås finns tillgängliga för er som letar efter ett nytt hem och kan utifrån det rådande läget på bostadsmarknaden komma med råd som kan vara värdefulla när ni avgör hur ni vill göra. Vi finns till att att hjälpa er hitta det nya drömhemmet i enlighet med den budget och önskemål ni har.

Att hitta lägenhet eller hus till salu

När ni skall köpa lägenhet eller bostadsrätt är det bra att vara uppdaterad om utbudet på marknaden. Våra mäklare hjälper er med detta och kan upprätta en intressebevakning så att vi kan kontakta er snabbt om vi får in ett objekt som passar era preferenser. Det är viktigt att ha en boendekalkyl färdig innan ni börjar gå på visningar så att ni vet hur mycket ni har möjlighet och vilja att investera i ert nya hem. Du behöver även ha ett lånelöfte innan du går in i en budgivning.

Vi finns för er som vill köpa bostad i Västerås

Som köpare kan du känna dig trygg med att köpa bostadsrätt eller villa när vi är säljarens mäklare.

  • Alla våra mäklare är utbildade och utbildade inom fastighetsjuridik
  • Vår strävan är att både säljare och köpare skall bli nöjda
  • Vi finns tillgängliga för frågor även efter att en bostadsaffär är avslutad

Vi hjälper dig köpa bostad

Det är inte bara viktigt för säljaren att hitta rätt mäklare utan även för dig som vill köpa bostad i Västerås. Om du har en fastighet du skall sälja antingen före eller efter det nya köpet är du välkommen att höra av dig till oss för att få en gratis bostadsvärdering. Genom en sådan får du veta marknadsvärdet på din nuvarande fastighet och genom det också hur mycket pengar du har att röra dig med och i vilken prisklass du kan leta efter ett nytt hem.